Фондовият пазар, фондовите борси днес
Котировки на акции на 71229 компании в реално време.
Фондовият пазар, фондовите борси днес

Котировки на акции

Онлайн борсови котировки

История на борсовите котировки

Капитализация на фондовия пазар

Дивиденти на акции

Печалба от акции на дружеството

Финансови отчети

Рейтинг на акциите на дружествата. Къде да инвестираме пари?

История на борсовите котировки на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в 2023

Цена на акцияSociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро диаграма в 2023, Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration  история на стойностите в Евро в 2023,
Добавете към джаджи
Добавен към джаджи

Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration обмен на акции в Евро  история на цените, диаграма за 2023

Пазим история на цената на всички котировки на акции за всяка година. Историята на котировките на акции онлайн за всяка година е тук. Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration история за всяка дата. Всички цитати на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро от 2014 г. до 2024 са тук. Цената на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро от 2014 г. до 2024 са показани тук.

Котировките на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration към 2023 г. се променят до +13.55%. Най-ниската цена на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration на 2023 г. е 155 Евро. Най-високата стойност на акциите на SPA.BR на 2023 г. е 178 Евро.

Покажи:
Да се

Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration Евро  история на стойностите

Историята на цената на акциите на графиката за 5 години на уебсайта allstockstoday.com Можете да видите историята на промените в цената на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration до Евро за няколко години на графиката на тази страница. Безплатна графика на историята на цената на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро през последната година. Можете да разберете точния курс Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в таблицата, ако задържите курсора на мишката върху избраната дата. Използвайте подсказките на графиката на историята на котировките на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро.

 
Дата Скорост
май 2023 От 176 Да се 178 EUR
Април 2023 От 157 Да се 168 EUR
Март 2023 От 156 Да се 165 EUR
Февруари 2023 От 157 Да се 160 EUR
Януари 2023 От 155 Да се 165 EUR

Цената на акциите Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration

Финанси Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration

История на цената на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро са в таблицата за всяка година. Тези цени на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро в таблицата за всяка година са безплатни тук. На тази страница беше създадена онлайн таблица с историята на котировките на акции на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration запаси в Евро за всяка година от 2014 г. насам. За да видите Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration кавички в Евро за 2023 за всеки месец, щракнете върху връзката 2023 в таблицата на годините. Историята на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration цената на акциите за всяка избрана година е достъпна безплатно, ако щракнете върху връзката на годината в таблицата с историята на котировките.

Възходът и падението на акции Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро от 2014 г. Увеличаване и намаляване на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration цена на акциите в Евро всяка година за: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 години. Дългосрочната динамика на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро за десетилетие е възможно да се оцени на тази страница. На нашия сайт има история на курсовете на всички котировки на акции във всяка валута.

Изберете друга котировка на акции вместо Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration, за да разберете историята на цената си в Евро. В нашата база данни можете да видите историята на всяка котировка на акции във всяка валута през последните години. Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration цена на акциите в Евро за 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2018, 2019, 2020. Кликнете върху годината в таблицата, за да разберете историята на цената на акциите на Sociéte de Services,de Participations,de Direction et d'Elaboration в Евро.